Diakonessenhuis

Al jarenlang staat Het Diakonessenhuis bekend voor goede rugzorg. Verantwoordelijk voor deze zorg is dr. B. Hentenaar en dr. A. Weening, beide orthopedisch chirurg. De afgelopen jaren hebben zij zich ingezet om zorg nog beter te stroomlijnen binnen het ziekenhuis. Met als resultaat dat de afdelingen Orthopedie, Neurologie, Neuro-chirurgie, Pijnbestrijding en Revalidatie gezamenlijk rugspreekuur houden. Zo is er een centrale “voordeur” voor de aanmelding van complexere rugaandoeningen.

Onze fysiotherapeuten maken deel uit van dit rugspreekuur, hier zijn wij erg trots op!

Over het Diakonessenhuis

Waar zit het Diakonessenhuis

We zijn opgericht in 1844 en we zijn het oudste Diakonessenhuis van Nederland. Anno nu zijn we een modern algemeen ziekenhuis. Ook zijn we een erkend opleidingsziekenhuis. U kunt bij ons terecht op drie plaatsen: Utrecht, Zeist en Doorn.

Medische kwaliteit en persoonlijke aandacht

U krijgt bij het Diakonessenhuis zorg van hoge kwaliteit. De medische- en onze verpleegkundige zorg is heel goed. Bovendien krijgt u oprechte persoonlijke aandacht. Van mens tot mens

Breed en gespecialiseerd

U kunt bij het Diakonessenhuis terecht voor bijna alle soorten zorg. Ze zijn expert in spoedzorg, geboortezorg, zorg voor voor mensen met kanker en zorg voor ouderen. Ook zijn ze erg goed in operaties bij liesbreuken en het behandelen van allergie en pijn.

In cijfers

Ze hebben in het Diakonessenhuis:- 500 bedden - 23.500 opnames van een dag - 22.000 opnames van meer dagen - 390.000 afspraken op de polikliniek - Ruim 200 medisch specialisten - Ruim 2800 medewerkers - 400 vrijwilligers

Wij werken ook nauw samen met:

Weer binnen de lijnen bij je favoriete sport.