Meld u nu aan voor een online intake bij Het Rugcentrum

Het Rugcentrum is al jaren in Nederland actief met het aanbieden van online video consults. Voor patiënten, die vanwege rugpijn niet in staat zijn om bij onze praktijk langs te komen of die ver buiten de regio wonen. Voor deze cliënten zijn speciale online rugprogramma’s ontwikkeld. In de loop der jaren zijn deze online programma’s zo door ontwikkeld dat ze nauwelijks te onderscheiden zijn van de programma’s op de centra.

Heeft u rugklachten en wilt u online geholpen worden? 

Hoe werkt het?

U start met een online intake, gevolgd door een op maat gemaakt Rugprogramma.  Bestaande uit een combinatie van fysieke trainingen, een ergotherapeutische interventie en educatie betreffende de omgang en inzichten omtrent uw rugklachten. Verder uitgelegd in onderstaande video.

Violiste Tatien van Herpen over haar strijd tegen hoofdpijn en nekklachten. 20 jaar lang ondervond zij veel last van whiplash klachten n.a.v. een aantal valpartijen. Na jaren geen muziek meer te hebben gemaakt, speelt Tatien nu weer viool. Zij heeft haar leven terug en wij een muzikant van topniveau.

Tatien (48) - Whiplash

Maak een online afspraak

Onze partners