Functie Fysiotherapeut

Plaats Utrecht, Amsterdam, Driebergen

 

Omschrijving
Het Rugcentrum is in 2009 gestart en bestaat uit drie locaties (Utrecht, Amsterdam en Driebergen). Wij onderscheiden ons van fysiotherapiepraktijken door te kiezen voor specialisatie in de rug. Het Rugcentrum heeft een methode ontwikkeld met een eigen opleidingstraject waardoor we je kunnen scholen tot rugspecialist. Door onze visie, kennis en werkwijze zien we vaak cliënten met forse rugproblematiek. Vandaar dat we nauw samenwerken met diverse ziekenhuizen en klinieken in de regio.

Vanwege onze groei zijn wij per direct opzoek naar nieuwe collega’s. Wij werken vanuit een visie waarbij rugklachten altijd een fysieke, mentale en soms een arbeidsgerelateerde oorzaak hebben.

Je wordt door ons opgeleid tot een gespecialiseerd fysiotherapeut op het gebied van (forse) rugklachten. Wil jij je specialiseren op het gebied van gedragsmatige actieve oefentherapie en spreekt het je aan om rugspecialist te worden? Meld je dan aan.

 

Functie eisen
– Aangemeld zijn bij het BIG-register
– Voldoen aan de eisen van het kwaliteitsregister KNGF
– Spreekt en schrijft vloeiend de Nederlandse taal
– Bent bereid om op verschillende dagen en tijden te werken, ook in de avonduren
– Affiniteit hebben met een actieve aanpak
– Het hebben van voldoende ervaring in het geven van training
– Bent een echte doener
– Bent niet op je mondje gevallen
– Ervaring met werkhervatting- en reïntegratie
– Ervaring met medisch fitness

 

Wat bieden we jou?
– Een marktconform salaris en ditto voorwaarden
– 28+ uur
– Flexibele werktijden
– Enthousiaste collega’s
– Informele sfeer
– Interne opleidingen
– Nauwe contacten met verwijzers
– Gratis koffie en thee 😉

 

Procedure
Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en voldoe je aan de functie eisen? Meld je dan aan en stuur jouw CV en sollicitatiebrief met foto naar maarten@hetrugcentrum.nl t.a.v. Maarten de Groot.
Elke kandidaat wordt op basis van zijn of haar CV beoordeeld. Wanneer wij denken dat je bij ons past wordt je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Daarna volgt vaak een tweede gesprek en loop je een dagje mee in de praktijk.

 

Deel deze pagina