Plaats

Amsterdam of Driebergen

 

Functie

Ergotherapeut m/v

 

Omschrijving
Ben jij net afgestudeerd of heb je enige werkervaring en ben je opzoek naar een uitdagende baan? Heb je interesse in rugproblematiek? Dan is dit een mogelijkheid voor jou!

We zijn een ambitieuze en groeiende organisatie met een team van in totaal 10 rugexperts verdeeld over 3 locaties bestaande uit fysiotherapie, manuele therapie en ergotherapie. Sinds mei 2016 hebben wij in Utrecht ergotherapie aan ons programma toegevoegd. Om in Amsterdam en Driebergen uit te breiden zijn wij opzoek naar (afgestudeerde) ergotherapeuten.

Het Rugcentrum staat voor het vertrouwen in je rug terug te winnen. Cliënten de mogelijkheid geven die dingen weer te doen ze het liefst doen.

 

Taakomschrijving

Opstellen van behandelplannen en doelen, uitvoeren van behandelingen, begeleiding tijdens training en het continue evalueren en bijstellen van het programma. Verder ben je genoodzaakt continue samen te werken en te overleggen met het team wat betreft het programma van de cliënt. Je moet je agenda zelf goed plannen. Verder dien je in correct Nederlands administratieve werkzaamheden uit te voeren.

 

Eisen

Afgeronde HBO- opleiding ergotherapie
Ingeschreven in het kwaliteitsregister voor paramedici
Geschoold in DTE
Wonend in Driebergen/Utrecht of Amsterdam omstreken tot 10 km buiten locatie
Affiniteit met rugproblematiek
Flexibel inzetbaar
Gedragsmatige interesse, niet alleen stoornisgericht
Ben je collegiaal en heb je affiniteit met rugproblematiek? Ben je een teamspeler en creatief in het zoeken van oplossingen? Wil graag betrokken zijn bij een groeiend bedrijf waarbij je zowel zelfstandig als in teamverband werkt? Meld je dan aan.

 

Wat bieden we jou?

Dienstverband: 24 tot 28 uur per week

Werktijden: 08:00 / 18:00

Aanvang: per direct

 

Procedure:

Stuur je CV en motiverende brief + foto naar maarten@hetrugcentrum.nl

Je ontvangt van ons binnen 2 weken antwoord. Geïnteresseerde kunnen uiterlijk tot 1 augustus reageren.

 

Deel deze pagina