Corona maatregelen

Wij hanteren de adviezen van het RIVM. Momenteel zijn deze adviezen niet van toepassing.

Wij hebben onze praktijk zoveel mogelijk aangepast aan alle richtlijnen van het RIVM. In de wachtkamer kunt u voldoende afstand houden omdat de therapeuten op verschillende tijden afspraken maken.

De therapeuten dragen een mondkapje en vanaf oktober is het dringend geadviseerd dat iedereen een mondkapje draagt (boven de 12 jaar).

Samen doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus te voorkomen: uw therapeut vertelt u welke therapeutische zorg mogelijk is. We vertrouwen erop dat je begrip hebt voor de maatregelen.

Hygiëneregels

Geen handen schudden

Was je handen voor en na de afspraak

1 persoon per fysiotherapeut

Bij griep of andere luchtwegklachten kom je niet

Houd 1,5 meter afstand van andere patiënten

Neem je eigen mondkapje mee en draag deze binnen de praktijk

Hoest en nies in je elleboog

Ik wil een afspraak maken of afspraak voortzetten?

U kunt er voor kiezen om uw behandelplan fysiek of online voort te zetten. Wij zorgen voor alle passende maatregelen om dit met u te kunnen realiseren. 

Maak een afspraak

 

Ik wil langs komen voor medische fitness?

Onze praktijken zijn gewoon open voor de medisch fitness klanten. Wel vragen we u vriendelijk om eerst een afspraak te maken alvorens u langs komt. Zo kunnen we het aantal mensen in de praktijk beter reguleren. U kunt de afspraak inplannen door telefonisch contact met ons op te nemen door te bellen naar Het Rugcentrum op tel: 030-244 09 41. 

Online video consult. 

Tijdens de vorige Corona periode hebben we veel van onze behandelingen online gedaan. Mocht u  opkijken tegen een fysieke afspraak? Maak dan eens een online afspraak middels het gebruik van een video consult. 

Benieuwd hoe zoiets in zijn werk gaat? 

Lees meer Maak online een afspraak  

Weer binnen de lijnen bij je favoriete sport.

Onze partners