Terug naar ervaringen

Werk

Jurist

Leeftijd

62

Hobbies

Samenwonend

Woonsituatie

Paardensport kijken

Ondanks een goed intakegesprek bleef ik wat sceptisch. Van nature observeer ik alles en luister ik aandachtig. Ik neem niet snel iets van iemand aan en zeker niet wanneer het mij persoonlijk of mijn gezondheid betreft.

Gelukkig was er vanaf het eerste bezoek sprake van gezonde persoonlijke aandacht. Ik voelde mij gezien en gehoord. M.b.v. duidelijke tekst, heldere uitleg en een scherp toeziend oog leerde ik kritisch te worden op mijn eigen lichaamshouding.

Doordat ik een steeds beter begrip ontwikkelde van mijn eigen z.g.n. houding en bewegingsapparaat, kon ik steeds beter omgaan met mijn rugproblematiek. Het lichtelijk beschadigde vertrouwen dat ik had in mijn rug, herstelde zich naar mate de tijd verstreek. Uiteraard ook naar mate ik meer en beter werkte aan mijn houding en fysieke gesteldheid.

De rugexperts waren verrast van mijn verbetering.

Inmiddels ben ik volledig herstel. Daar ben ik erg blij mee omdat ik nu de dingen weer kan doen die ik graag doe: mijn zittende leuke werk uitoefenen en met andere paardensport liefhebbers naar de races.

Heren van Het Rugcentrum, hartelijk dank voor jullie deskundigheid en gepaste hulp.

Weer kunnen wandelen met je kleinkind.