Terug naar ervaringen

Werk

Kwaliteitsmanager

Leeftijd

53

Hobbies

Klussen

Woonsituatie

Getrouwd, één dochter.

Gedurende vier maanden zijn we bezig geweest met het versterken van mijn rug. Ik schrijf ‘we’ omdat de begeleiders veel aandacht voor mij en mijn rug hadden. Wat ik voornamelijk anders moest doen was inspanning leveren met een holle rug. Een actieve houding waarbij ik mijn bovenrug rechtop moest houden. Dat is een compleet andere houding dan mijn houding tijdens de verbouwing.

Inmiddels durf ik zonder angst weer de betonblokken te stapelen. Mijn houding en fysieke gezondheid zijn er in de afgelopen maanden flink op vooruit gegaan. Onder scherp toeziend oog heb ik hard moeten werken. Mijn rugprogramma begon makkelijk, maar werd steeds zwaarder gemaakt afhankelijk van de evaluaties met de begeleiders.

De verbouwing is met hulp van mijn broer, nu klaar. Mijn vrouw en ik maken nu nieuwe plannen voor het opknappen van de garage. Ik heb er nu vertrouwen in dat mij dat gaat lukken zonder een spitaanval!

Mijn dank gaat uit naar mijn begeleiders Joeri en Roos maar ook naar alle mede-cliënten die mij hebben geïnspireerd om wekelijks met volle inzet te trainen en door te blijven gaan.

Als vanouds losgaan in de keuken. Pijnvrij.