Terug naar ervaringen

Werk

After sales manager automotive

Leeftijd

57

Hobbies

De wereld zien!

Woonsituatie

Woont samen met zijn vrouw in Zeist

Door een verkeerde diagnose van de ingeschakelde weekendarts liep ik drie weken met ontzettend veel pijn ondanks de zware pijnstillers.

Na een consult bij de huisarts werd ik doorverwezen naar de orthopeed waar al snel bleek dat ik de onderste ruggenwervel had gebroken. Met mijn hele romp in een direct aangemeten brace verliet ik de orthopeed.

Zitten, liggen, lopen alles ging moeilijk en met veel pijn. Na drie maanden brace werd ik door de orthopeed doorverwezen naar het Rugcentrum Driebergen waar ik 1 februari 2013 begon met twee sessies per week ( De intake was in Utrecht).

Toen ik de eerste keer bij Het Rugcentrum was, kon ik nog geen papiertje van de vloer pakken. Door intensieve training en begeleiding (vooral door Joeri) en steeds weer het motiveren, lukte het me om na een paar maanden voorzichtig weer te gaan fietsen en steeds meer gewone activiteiten op te pakken.

Onze vakantiewens die we al een paar jaar hadden, een rondreis door (een deel) van Amerika, werd in 2013 nog door mijn begeleiders in Het Rugcentrum afgeraden.

Na een ‘verplicht’ jaar van twee keer per week intensief trainen, maakte ik voor mezelf de keuze één keer per week bij Het Rugcentrum te blijven komen.

Dit alles resulteerde uiteindelijk in het in vervulling gaan van onze vakantiewens in juni dit jaar: drie weken rondreizen door Californië zonder rugklachten!

Natuurlijk had ik bij Het Rugcentrum af en toe een dip en was er dan een terugval, maar door de intensieve begeleiding en motivatie ben ik daar steeds doorheen ‘getrokken’.

Het resultaat blijft absoluut de moeite waard!

Met dank aan het Rugcentrum Driebergen!

Weer kunnen tuinieren zonder pijn.